Vízum do Vietnamu

Postup jak získat vízum do Vietnamu

  1. Vyplňte své údaje do tohoto formuláře pro získání víza. Lze si vybrat z mnoha typu víz.
    • Platnost 1 měsíce s možnosti 1 vstupu
    • Platnost 1 měsíce s možnosti více vstupů
    • Platnost 3 měsíce s možnosti 1 vstupu
    • Platnost 3 měsíce s možnosti více vstupů
  2. Zkontrolujte si vyplněné informace, pak vyberte způsob platby a uhraďte částku za vyřízení víza
  3. Po uhrazení částky se koukněte na svůj email. Přijde Vám potvrzení a informace, za jak dlouho dostanete Approval letter (Schvalovací dopis)
  4. Do 2-3 dní dostanete Approval letter spolu s imigračním formulářem (VIETNAMESE VISA APPLICATION FORM). Když Vám do e-mailu nepřijde formulář, stáhněte si ji zde.
  5. Vytiskněte si obě dokumenty a imigrační formulář vyplňte.
  6. Připravte si cestovní pas, 2 fotografie o rozměru 6 x 4 cm nebo 2" x 2" (5 x 5 cm), a hotovost v USD nebo ve VND. Bohužel na letišti neakceptují platbu kartou.
  7. Na mezinárodních letišti (Hanoi, DaNang, Ho Chi Minh) předložíte Approval letter spolu s vyplněným imigračním formulářem a dvěma fotografiemi u okénka Visa.
  8. Půjdete si na chvíli sednout a čekáte, až si Vás zavolají.
  9. Zaplatíte v hotovosti u přepážky za vízum a pracovník za přepážkou Vám nalepí a orazítkuje Vízum do pasu.
    • Platnost 1 měsíce s možnosti 1 vstupu                  - 25 USD
    • Platnost 1 měsíce s možnosti více vstupu             - 50 USD
    • Platnost 3 měsíce s možnosti 1 vstupu                  - 25 USD
    • Platnost 3 měsíce s možnosti více vstupu             - 50 USD
  10. Máte vízum, máte své zavazadla, teď hurá z letiště do města!

 

IMG_20160512_064007