Speciální kurz věnované grilováním JE TU! Naučíme se připravit:

Legendární hanojské BÚN CHẢ
Vietnamské špízy THỊT XIÊN NƯỚNG
Nakládaná zelenina DƯA GÓP
Jako bonus teď velmi oblíbený CHẢ LÁ LỐT (karbanátky zabalené do listu betelu)

Budeme si povídat o tom, jak probíhá stolování ve Vietnamu, jak vypadá naše kultura a na závěr – co si uvaříte, to si taky sníte.
Vaření trvá zhruba 3 hodiny. Pak si společně můžeme sednout na drink a povídat si o všech věcech týkajících se Vietnamu, které vás zajímají.

Počet účastníků je omezen. Maximálně 10 osob na jeden kurz.
Cena kurzu: 1600 Kč
Místo konání: Food Incubator, Pekárenská 12, Brno.
Čas konání: úterý 11. 7. 2017 v 17:30.
V případě zájmu vyplňte formulář ZDE.

Až je uhrazena platba, dostanete od nás voucher ke kurzu a můžeme se už jen těšit! ?
Sledujte naši facebookovou událost ?
ZaseRýže Tým 😉

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“]

* Jmenuji se LONG TRAN , jsem Vietnamec a jsem spoluzakladatel Ô-Kén-Ka. Pod tímto názvem prezentujeme kvalitní vietnamskou kuchyni v takové podobě, v jaké jsme vyrůstali. Víc než polovinu života žiji v České republice, ale měl jsem štěstí, že v dětství jsem mohl prozkoumat gastro-kulturu ze severního Vietnamu. Když si řeknu, že jídlo v srdci Hanoje jsou skvělá, tak jídlo od mé matky jsou o dva stupně lepší. Postupem času, se o ní zajímám tím dál tím více a své poznatky bych se chtěl podílet i s Vámi. Prezentoval jsem svá jídla na různých festivalech a pokaždé mě potěšilo, když mi lidi sdělili, že měli možnost ochutnat mé jídlo. Snažím se, abych pokaždé přiblížil lidem odlišný pokrm, a zároveň, aby lidi nebyli pořád ve stereotypu.

[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Image_Widget“]

*Jmenuji se THUY NGUYEN, ale říkejte mi Twí (líp se to vyslovuje ;D). Jsem Vietnamka a studentka VUT Brno. Kromě studia ráda prezentuju vietnamskou kulturu lidem ve svém okolí. Miluji jak asijská, tak i evropská jídla. S gastro-kulturou jsem se poprvé seznámila při práci v restauraci Pavillon, kde vaří známý šéfkuchař Jan Kaplan, který je mimo jiné též milovníkem vietnamské kuchyně. Mám zkušenosti s gastronomií, miluji Vietnam… Teď to jen zkombinovat a je to! Díky ZaseRýže mohu teď svoji zemi představit více lidem, kteří mají stejné zájmy! Už se na Vás těším!

Registrace již není možné