Shop

Poslední veřejný kurz vaření vietnamské kuchyně 4/12/2018

1800 

Už jsou to přesně 3 roky od našeho prvního kurzu vaření. Za ty 3 roky jsme poznali velice hodně lidí a mnozí z nich jsou teď našimi přáteli. Po dlouhém uvážení jsme se rozhodli ukončit naši etapu s kurzem formou posledního kurzu vaření pro veřejnost, který je plný vietnamských specialit. My tato jídla doslova milujeme a budeme moc rádi, když to poznáte i vy.

V tomto kurzu se společně naučíme:

  • Nộm + thịt bò khô – vietnamský salát podávané se sušeným hovězím masem
  • Bánh rán – sezamové koule plněné mungo fazolí
  • Mì xá xíu – vaječné nudle s vepřovým masem namarinovaný po vietnamsku
  • Bún thang – hanojská polévka
  • Bonus: jedno překvápko na závěr

Provedeme vás světem bylinek, které někteří z vás možná ještě ani nikdy neochutnali. Budeme si povídat o tom, jak probíhá stolování ve Vietnamu a na závěr – co si uvaříte, to si taky sníte.

Vaření trvá 3 – 4 hodiny. Pak si společně můžeme sednout na drink a povídat si o všech věcech týkajících se Vietnamu, které vás zajímají.

Kurz vaření probíhá v prostoru Prameniště, Špitálka 124/37, Brno a začíná v 17:30.
Počet účastníků je omezen. Maximálně 10 osob na jeden kurz.

Poznámka:
V případě, že si přejete dárkový poukaz pro vaše milované, tak nám prosím napište jméno a příjmení do poznámek.

 

Není skladem

Kategorie: Štítky: , ,