Kurz vaření vietnamské kuchyně

Co je kurz vaření vietnamské kuchyně?

Kurz vaření je místo, kde se naučíte uvařit vietnamské jídlo. Předáváme dále zkušenosti, které jsme se naučili od svých matek. V příjemné atmosféře a přátelském kolektivu se budete cítit jako doma. Zažijete stolování ve vietnamském stylu a co to si uvaříte si taky sníte a to co nesníte, tak si vezmete domu 🙂

2015

Od roku

208

Absolventů

Typy kurzů

Základní kurz vaření vietnamské kuchyně

V tomto kurzu se společně naučíme: smažené rolky Nem Rán nesmažené rolky Nem Cuốn, salát Nộm oblíbené Bún bò nam bộ. Provedeme vás světem bylinek,...

Kurz vietnamského grilování

Speciální kurz věnované grilováním. Naučíme se připravit: legendární hanojské Bún Chả, vietnamské špízy Thịt xiên nướng, nezbytná nakládaná zelenina Dưa góp a jako bonus teď...

Kurz vaření vietnamské večeře

V tomto kurzu se naučíme dále zpracovávat, některé již známé, suroviny do nových pokrmů. Kurz je koncipovaný spíš do rychlých, všedních jídel, které stihnete uvařit...

Kurz vaření vietnamských dezertů

V tomto kurzu se zaměříme na dezerty a takové pouliční snack seznam toho, co budeme vařit vám brzy poodhalíme 🙂 Pořád platí: co si uvaříte,...

Kurz vaření nudlových pokrmů

V tomto kurzu se zaměříme na pokrmy, ve kterých obsahují nudle. Seznam pokrmů vám poodhalíme brzy! Bude obsahovat: vývar s nudlemi nudle na sucho s...

Naši lektoři

THUY NGUYEN

*Jsem Vietnamka a studentka VUT Brno. Kromě studia ráda prezentuju vietnamskou kulturu lidem ve svém okolí. Miluji jak asijská, tak i evropská jídla. S gastro-kulturou jsem se poprvé seznámila při práci v restauraci Pavillon, kde vařil známý šéfkuchař Jan Kaplan, který je mimo jiné též milovníkem vietnamské kuchyně. Díky Zase Rýže mohu teď svoje hobby představit více lidem, kteří mají stejné zájmy!

LONG TRAN

* Jsem Vietnamec a jsem spoluzakladatel Zase Rýže. Pod tímto názvem prezentujeme kvalitní vietnamskou kuchyni v takové podobě, v jaké jsme vyrůstali. Víc než polovinu života žiji v České republice, ale měl jsem štěstí, že v dětství jsem mohl prozkoumat gastro-kulturu ze severního Vietnamu. Když si řeknu, že jídlo v srdci Hanoje jsou skvělá, tak jídlo od mé matky jsou o dva stupně lepší. Postupem času, se o ní zajímám čím dál, tím více a své poznatky bych se chtěl podílet i s Vámi. Snažím se, abych pokaždé přiblížil lidem odlišný pokrm, a zároveň, aby lidi nebyli pořád ve stereotypu.

Naši šikovní studenti

Kde probíhají naše kurzy?

Bistro Prameniště, Špitálka 124/37, 602 00 Brno-Trnitá