Postupy

0/0 postupů
  1. Krevety omyjeme a poté trochu osolíme, necháme odležet na cca 10 min.
  2. Mezitím očistíme cibule, jarní cibulky a česnek. Potom je nakrájíme nadrobno.
  3. Do horké pánve s olejem přidáme nasekaný česnek a cibuli. Restujeme dozlatova.
  4. Poté přidáme krevety a restujeme do oranžova. Mícháme rychle, aby z toho nevyšel nepříjemný pach.
  5. Až jsou trochu oranžové, přidáme rybí omáčku.
  6. Teď budou krevety oranžovější a můžeme přidat cukr a nakrájenou jarní cibulku. Neustále mícháme.
  7. Až budou červené, tak je můžeme vyndat na talíř.

Naše doporučení:
Doporučujeme společně s jarními cibulky přidat citrónovou trávu. Dodá totiž svěží chuť.
Místo přidání cukru přímo do krevet, můžeme tam dát karamelizovaný cukr nước hàng.