Postupy
0/0 postupů- Krevety omyjeme a poté trochu osolíme, necháme odležet na cca 10 min.
- Mezitím očistíme cibule, jarní cibulky a česnek. Potom je nakrájíme nadrobno.
- Do horké pánve s olejem přidáme nasekaný česnek a cibuli. Restujeme dozlatova.
- Poté přidáme krevety a restujeme do oranžova. Mícháme rychle, aby z toho nevyšel nepříjemný pach.
- Až jsou trochu oranžové, přidáme rybí omáčku.
- Teď budou krevety oranžovější a můžeme přidat cukr a nakrájenou jarní cibulku. Neustále mícháme.
- Až budou červené, tak je můžeme vyndat na talíř.
Naše doporučení:
Doporučujeme společně s jarními cibulky přidat citrónovou trávu. Dodá totiž svěží chuť.
Místo přidání cukru přímo do krevet, můžeme tam dát karamelizovaný cukr nước hàng.
Připojte se k diskuzi