Postupy

0/0 postupů
  1. Postupy

    0/0 postupů
    1. Uvaříme vajíčka natvrdo.
    2. Mezitím nakrájíme bůček na kostičky, cca 5 cm. Pak je trošku opepříme a osolíme, necháme to odležet zhruba 15 min.
    3. Připravíme teď hrnec a uděláme karamelizaci cukru (tzn. vložíme cukr do hrnce a mícháme, dokud nehnědne).
    4. Až cukr začne mít hnědou barvu, vlijeme opatrně vodu a přidáme rybí omáčku.
    5. Do hrnce vložíme bůček a oloupané vejce. Necháme tak na ohni, dokud nebude bůček měkký. Jestli omáčka vypařuje, tak přidáme trošku teplé vody.
    6. Až je maso měkké, přidáme jako ozdobu jarní cibulku a hotovo!
    7. Vietnamský karamelizovaný bůček se podává s rýží, omáčkou a karamelizovanými vajíčky. Snad se Vám tenhle jednoduchý recept povedl a přejeme Vám dobrou chuť!