Rok 2019 bude pro nás cestovatelský rok a rok plných změn.

Na začátku roku jsme nabrali nového člena – Táňu! Je skvělá, miluje jídlo taky tolik jako my. Čím déle jsme se znali, tím víc jsme ji chtěli do party. Je velice aktivní v oblasti integrace cizinců v ČR, pomáhá jim se zařizováním legislativních dokumentů a má velké srdce. Mimo jiné testuje mnoho asijských podniků i mimo Brna a dává nám feedbacky. V rámci Zase Rýže týmu bude především sdílet zkušenosti a zážitky v restauracích a bistrech (nejen) v Česku formou FB a instagram postů.

Jak jsme na začátku zmínili, tento rok budeme hodně cestovat.

Za prvé jedu do Německa na erasmus, takže budu mít hodně příležitostí zkoumat světoznámé podniky – například slavný ramen bar Cocolo Ramen.

Longi jede do Vietnamu na 2 a půl měsíce průvodcovat, v rámci jeho projektu Vietnam na klíč. Kromě gastronomického boomu je Vietnam tento rok velice oblíbenou destinací. Pro více informací sledujte určitě FB i oficiální stránku.

Tom po studiu dostal příležitost v Air Cafe jako barman. Od té doby, co se přidal do Zase Rýže, si uvědomil, že gastronomie ho nadchla a chce v tom dále pokračovat a zlepšovat se. Nás to velice potěšilo! Tak snad po návratu nám namíchá nějaký asijský drinčíky.

Nedávno se naše knížky vyprodaly a uvažuje se o znovu vydání. A jestli ano, tak bychom opravili drobné chybičky, na které jsme průběžně narazili. A uvažujeme o vydání dalšího dílu, akorát nebylo by to jen o vietnamských pokrmech. Co si o tom myslíte? Máme to udělat?

A když už tu mluvíme o receptech, tak moc ráda bych pokračovala v psaní receptů známých pokrmů. Víme, že jsme s tím trochu pozadu (a moc se omlouváme těm, kdo stále čeká na nové recepty), ale tento rok tam chceme přidávat další!

Pak máme mnoho dalších novinek! Ten vám ale raději povíme postupně.

Do té doby se mějte krásně! Budeme in touch!

Twí,
členka týmu Zase Rýže.