Už jsou to přesně 3 roky od našeho prvního kurzu vaření. Po dlouhém uvážení jsme se rozhodli ukončit naši etapu s kurzem formou posledního kurzu vaření pro veřejnost, který je plný vietnamských specialit. My tato jídla doslova milujeme a budeme moc rádi, když to poznáte i vy.

Za ty 3 roky jsme poznali velice hodně lidí a mnozí z nich jsou teď našimi přáteli. Když si vzpomeneme na první kurz ve Friends bistru, tak to byl fakt vtipný zážitek. My jsme neměli příliš mnoho zkušeností, ale věděli jsme, že vaření nás baví a chtěli jsme znalosti předat dál. Na prvním kurzu jsme dělali všechno se zúčastněnými, dokonce čištění česneků, cibulí a mnoho drobných věcí. Celé vaření trvalo až do pozdě večera. Tyto zkušenosti jsou k nezaplacení. Teď už vedeme kurzy jinak. Lidé se toho dozví více. My už víme, co je potřeba připravit dopředu a co nechat pro ostatní. A na každém kurzu jsme potkali odlišné lidi s odlišnými otázkami.

První kurzy v roce 2015

3 roky uběhly, "vystudovali" u nás okolo 250 milovníků vietnamské kuchyně a my si říkáme, že teď je vhodná doba se s kurzem rozloučit. Twí pojede příští rok do Německa kvůli studiu a Longi zas do Vietnamu kvůli cestování. Od dalšího roku chceme začít s novým projektem, ve kterém bude lehké napojení cestování s asijským gastrem. Už se těšíme, až se to dozvíte!

V případě, že máte vlastní partu lidí o cca 10 lidí, tak se nám můžete ozvat a domluvit se s námi na soukromém kurzu. Mimo jiné jednou za 2 - 3 měsíce vaříme v Kuliner plus - škola vaření. Tam mají profesionální kuchyni, kde každý má vlastní místo na vaření.

Ale abychom neukončili tuto etapu jen nějakým článkem, otevíráme poslední kurz vaření před Vánocemi! 🙂 Termín bude 4. 12. a budeme tam připravovat pokrmy, které jsou zároveň naší srdcovkou.

Děkujeme vám moc za skvělou podporu!

Za tým Zase rýže,
Twí, Long a Tom