V tomto kurzu se naučíme dále zpracovávat, některé již známé, suroviny do nových pokrmů. Kurz je koncipovaný spíš do rychlých, všedních jídel, které stihnete uvařit během 30 min a které se jí společně s rýží. Jsou to:

  • omeleta s vepřovým masem (trứng tráng thịt),
  • smažené tofu plněné masem (đậu phụ nhồi thịt),
  • restované činské želení (cải xào).
  • Kromě třech výše zmíněných jídel se naučíme Bánh Gối (závin), který se dá jíst jako snack nebo jako předkrm při velké oslavě.

Pořád platí: co si uvaříte, to si taky sníte a co nesníte, to si vezmete domů.

Vaření trvá 3 hodiny. Pak si společně můžeme sednout na drink a povídat si o všech věcech týkajících se Vietnamu, které vás zajímají.
Počet účastníků je omezen. Maximálně 10 osob na jeden kurz.

Máte zájem o kurz vaření, sledujte naše budoucí termíny ZDE.

Těšíme se! 🙂