V tomto kurzu se naučíme dále zpracovávat, některé již známé, suroviny do nových pokrmů. Kurz je koncipovaný spíš do rychlých, všedních jídel, které stihnete uvařit během 30 min a které se jí společně s rýží. Jsou to:
- omeleta s vepřovým masem (trứng tráng thịt),
- smažené tofu plněné masem (đậu phụ nhồi thịt),
- restované činské želení (cải xào).
- Kromě třech výše zmíněných jídel se naučíme Bánh Gối (závin), který se dá jíst jako snack nebo jako předkrm při velké oslavě.
Pořád platí: co si uvaříte, to si taky sníte a co nesníte, to si vezmete domů.
Vaření trvá 3 hodiny. Pak si společně můžeme sednout na drink a povídat si o všech věcech týkajících se Vietnamu, které vás zajímají.
Počet účastníků je omezen. Maximálně 10 osob na jeden kurz.
Máte zájem o kurz vaření, sledujte naše budoucí termíny ZDE.
Těšíme se! 🙂
[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Button_Widget“][/siteorigin_widget]
Připojte se k diskuzi