Postupy

0/0 postupů
  1. Uděláme si čistý kuřecí vývar z kosti a přidáme 1 kuřecí prso.
  2. Po uvaření necháme kuřecí prso vychladnout a následně ji nakrájíme na malé kousíčky.
  3. Kápneme trošku oleje do hrnce a přidáme nakrájenou jarní cibulku. Restujeme cibulku až do zlatova.
  4. Do hrnce postupně přidáme kuřecí maso, Jidášovo ucho, houby Shitake. Směs osolíme a dochutíme rybí omáčkou.
  5. K zahuštění polévky použijeme tapiokovou mouku (15g) smíchané s vodou (80ml). Pozor, mouka se hodně práší, tak do ní vodu lijte postupně. Míchejte, dokud tak nezůstanou žádné hrubky.
  6. Kuřecí vývar přivedeme k varu a pomaloučku, za stálého míchání, přilijeme zahušťovací směs.
  7. Přidáme směs masa a hub, vejce, někdy k zvýraznění barvy můžete přidat i kukuřici, a mícháme, dokud polévka nezahustí.
  8. Jídlo je tak připraveno k servírování.