Postupy
0/0 postupůPostupy
0/0 postupů- Uvaříme vajíčka natvrdo.
- Mezitím nakrájíme bůček na kostičky, cca 5 cm. Pak je trošku opepříme a osolíme, necháme to odležet zhruba 15 min.
- Připravíme teď hrnec a uděláme karamelizaci cukru (tzn. vložíme cukr do hrnce a mícháme, dokud nehnědne).
- Až cukr začne mít hnědou barvu, vlijeme opatrně vodu a přidáme rybí omáčku.
- Do hrnce vložíme bůček a oloupané vejce. Necháme tak na ohni, dokud nebude bůček měkký. Jestli omáčka vypařuje, tak přidáme trošku teplé vody.
- Až je maso měkké, přidáme jako ozdobu jarní cibulku a hotovo!
- Vietnamský karamelizovaný bůček se podává s rýží, omáčkou a karamelizovanými vajíčky. Snad se Vám tenhle jednoduchý recept povedl a přejeme Vám dobrou chuť!
Připojte se k diskuzi