Postupy

0/0 postupů
  1. Fialová cibule a jarní cibulky očistíme, nakrájíme nadrobno.
  2. Restujeme cibuli s krevetami na pánvi s olejem dozlatova, pak to dáme bokem do misky.
  3. Párky nakrájíme a sušené maso roztrháme dle libosti a necháme je bokem.
  4. Teď připravíme další misku, do které přidáme vejce, nakrájené jarní cibulky, rajčatovou omáčku, restované cibule a krevety.
  5. Nachystáme si suchý pánev bez oleje. Až je pánev horký, přidáme rýžový papír. Doporučujeme dát rýžový papír přímo na horkém vařiči. Tímhle způsobem si zajistíte vyšší teplotu, tím pádem je příprava rychlejší.
  6. Papír ztvrdne, jejich kraje se trochu ohnuly. V tomhle momentě přidáme směs do středu papíru.
  7. Rozprostřeme je po celém papíru.
  8. Směs se „osuší“, poté přidáme párky a roztrhaná sušená masa.
  9. Dochucujeme chilli omáčkou a majonézou. Stejným způsobem jako když přidáte kečup do pizzy.
  10. Teď buď „pizzu“ můžeme ohnout do půlky nebo to tak necháme být a nakrájíme později na čtvrtky.