Postupy

0/0 postupů
  1. Maso z hovězí kýty doporučuji k tomuto pokrmu nejvíce. Maso nakrájíme na tenké plátky a ochutíme solí, rybí omáčkou, zázvorem. Kdo chce, může tam přidat i paličku citronové trávy nasekané nadrobno. Promícháme a necháme v chladu odpočinout minimálně hodinu.
  2. Uvaříme si nudle Bún a necháme odkapat vody.
  3. Umyjeme zeleninu a bylinky, jestli máte doma mungo klíčky tak jedině dobře, rozdrtíme arašídy, z ledničky vytáhneme nakládanou zeleninu Dưa Góp.
  4. Na rozpáleném ohni kápneme trocha oleje, přidáme česnek a zprudka orestujeme maso.
  5. Zálivka:
    Když chcete silnou zálivku: Dejte poměr 4 : 1 : 1,5 : 0,5
    Já dělám v poměru: 9 : 1,5 : 1 : 0,5
    Kde je poměr: voda : cukr : rybí omáčka : ocet
    Do zálivky přidáme česnek, čili
  6. Servírování:Do misky vložíme zeleninu a bylinky, nudle, hovězí maso, arašídy, restovaná cibulka a Dưa Góp.
    Zalijeme zálivkou, pořádně ze spodu promícháme a dobrou chuť.