Postupy

0/0 postupů
  1. Maso nakrájíme na cca 5 cm tenké plátky.
  2. Do misky dáme nakrájené maso, sůl, pepř, nasekaný česnek, na kostičky nakrájenou cibuli, třtinový cukr, rybí omáčku, nước hàng a kápneme do ní trochu citronové šťávy.
  3. Směs zamícháme a necháme odpočinout v lednici nejlépe na 6 hodin.
  4. Poté si připravíme nudle bún. Po uvaření necháme odkapat a odstát.
  5. Mezitím si nachystáme dưa góp, zálivku, umyjeme zeleninu a natrháme bylinky na kousky.
  6. Marinované maso rozprostřeme na grilovací rošt a opečeme z obou stran.

Naše doporučení:
Maso pravidelně otáčejte, protože jsme ho marinovali v cukru, a tak se může stát, že se lehce spálí. Zálivku nechte před podáním trochu ohřát, vložte do ní grilované maso a hned podávejte. Jídlo nabere svou vůni a bude chutnat mnohem lépe.