Postupy

0/0 postupů
  1. Těsto lehce připravíme tak, že smícháme mouku s vodou. Vodu přidáváme pomalu, výsledné těsto dobře propracujeme. Po zpracování necháme těsto odležet 20 minut.
    banh-goi-01
  2. Jidášovo ucho, houby Shitake a fazolové nudle se nechají změknout ve vodě (20 min ve vlažné vodě). Mezitím se může nakrájet cibuli a nastrouhat mrkev a kedlubnu.
    banh-goi-04
  3. Houby se po chvíli očistí a nakrájí se nadrobno. Změklé fazolové nudle můžeme pokrájet po 2 cm.
    banh-goi-03
  4. Do misky dáme výše zmíněné ingredience a přidáme mleté maso. Náplň ochutíme solí, pepřem, rybí omáčkou a vše důkladně promícháme.
  5. Těsto vyválíme na tloušťku asi 1 mm a vykrájíme na kolečka o průměru 10 cm. Poté zabalíme náplň do těsta a ohneme okraje.
    banh-goi-05
  6. Zabalené „polštářky“ smažíme do zlatova ve fritovacím hrnci nebo na pánvi.
    banh-goi-06
  7. Zálivka: Když chcete silnou zálivku: Dejte poměr 4 : 1 : 1,5 : 0,5
    Já dělám v poměru: 9 : 1,5 : 1 : 0,5
    Kde je poměr: voda : cukr : rybí omáčka : ocet
    Do zálivky přidáme česnek, čili a nakládaná zelenina dưa góp
  8. Servírování: Ozdobte talíř ledovým salátem a na ně umístěte polštářky. Vedle talíře bude pěkně ladit miska se zálivkou.