Postupy
0/0 postupů- Těsto lehce připravíme tak, že smícháme mouku s vodou. Vodu přidáváme pomalu, výsledné těsto dobře propracujeme. Po zpracování necháme těsto odležet 20 minut.
- Jidášovo ucho, houby Shitake a fazolové nudle se nechají změknout ve vodě (20 min ve vlažné vodě). Mezitím se může nakrájet cibuli a nastrouhat mrkev a kedlubnu.
- Houby se po chvíli očistí a nakrájí se nadrobno. Změklé fazolové nudle můžeme pokrájet po 2 cm.
- Do misky dáme výše zmíněné ingredience a přidáme mleté maso. Náplň ochutíme solí, pepřem, rybí omáčkou a vše důkladně promícháme.
- Těsto vyválíme na tloušťku asi 1 mm a vykrájíme na kolečka o průměru 10 cm. Poté zabalíme náplň do těsta a ohneme okraje.
- Zabalené „polštářky“ smažíme do zlatova ve fritovacím hrnci nebo na pánvi.
- Zálivka: Když chcete silnou zálivku: Dejte poměr 4 : 1 : 1,5 : 0,5
Já dělám v poměru: 9 : 1,5 : 1 : 0,5
Kde je poměr: voda : cukr : rybí omáčka : ocet
Do zálivky přidáme česnek, čili a nakládaná zelenina dưa góp - Servírování: Ozdobte talíř ledovým salátem a na ně umístěte polštářky. Vedle talíře bude pěkně ladit miska se zálivkou.
Připojte se k diskuzi